Collective Arts - Radio The Mothership

Collective Arts Brewing är Kanadas nya heta bryggeri, hyllat för sina fantastiska brygder och sitt kreativa formspråk. Craftbryggeriet är baserat i Ontario, Kanada och kombinerar kreativiteten hos konstnärer som skapar burkarnas design med hantverksöl som smakar fantastiskt. ”Radio The Mothership” – Imperial IPA – är en häftig smakupplevelse matad med humlesorterna Mosaic, Citra och Simcoe. Verket på burken är utformat av den svenska illustratören Björn Öberg från Göteborg.

Se om Radio The Mothership finns på ditt lokala Systembolag här.

Radio The Mothership Imperial IPA är en mycket fruktig och fyllig ale med hög beska. Här finns ett tropiskt smakdjup av bär, mango och persika. Imperial IPAn har en härlig balans mellan den fruktiga, tropiska sötman och den maffiga humlebeskan med inslag av tallskog. Radio The Mothership Imperial IPA är ett utsökt exempel på Collective Arts smakprofil och bryggarkonst. IBU ligger på 100.

Illustratören Jas “Captain Lovehandles” Ingram från Stockbridge, Georgia, USA som ligger bakom motivet. “Captain Lovehandles” illustrationer finns på många platser och han ligger bakom både design och illustrationer på massor av albumomslag. Jas Ingram är också musiker då han spelar ukulele, såg och elektrisk kratta? i bandet Possum Kingdom Ramblers.

Ölsort

India Pale Ale (IPA)

Ursprung

Kanada

Producent

Collective Arts

Butelj

Burk (355 ml) 31,90 kr

Alkoholhalt
8.5 % volymprocent
Humle

Mosaic, Citra och Simcoe

Malt

2-Row, Carafoam, Flaked Wheat

Här kan du enkelt beställa

Collective Arts – Radio The Mothership

till ditt lokala Systembolag

Burk (355 ml) 31,90 kr
Artikelnr: 1238

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!