Rodenbach FruitAge

Rodenbach FruitAge är en lagrad syrlig öl med smak av körsbär och fläder. FruitAge representerar det uråldriga sättet att skapa öl men levererar en smakprofil av en fräsch sommarcocktail. Artikelnummer 5150703 och pris 21,90 kr/st.

Belgisk urtraditionell ölkultur möter det moderna samhällets smakpreferenser. Rodenbach FruitAge är en utsökt och uppfriskande fruktöl med låg alkoholhalt.

En öldrink för ölnörden.

Den balanserade syran i ölet kommer från mjölksyrakultiveringen som finns naturligt i Rodenbachs uråldriga ekfat, vissa så gamla som 150 år. Smaken hos Rodenbach FruitAge är precis som namnet antyder underbart fruktigt. Det häftigaste av allt är att detta uråldriga sätt att skapa öl levererar en smakprofil som möter den moderna människans smakpreferenser av en sommarcocktail. Vi tror att detta är den perfekta öldrinken för ölnörden.

Ölet består av 75% olagrad öl och 25% öl som lagrats på ekfat i 2 år, sedan tillsätter man färska körsbär och fläderbär. Rodenbach FruitAge är en av få fruktöl som innehåller 100% naturliga ingredienser

Rodenbach FruitAge kan drickas som den är men bryggmästaren Rudi Gheguire avnjuter den gärna med is, en skiva lime och mynta: den perfekta ölcocktailen.

Ölsort

Ale

Ursprung

Belgien

Producent

Rodenbach

Butelj

Flaska (250 ml) 21,90 kr

Alkoholhalt
3.9 % volymprocent
Här kan du enkelt beställa

Rodenbach FruitAge

till ditt lokala Systembolag

Flaska (250 ml) 21,90 kr
Artikelnr: 51507


Säljs endast i helt kolli om 24 buteljer, antalet avrundas till närmaste kolliantal.

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!