Belgisk vecka på The Bishops Arms – gör Chimay quizzet.

Den 15-21 februari är det Belgisk vecka på The Bishops Arms. Belgisk öl är alltid lika populärt och på The Bishops Arms har man haft ett fint utbud av belgisk öl sedan man öppnade portarna för första gången i Västerås för snart 25 år sedan. Nu är det dags för belgisk vecka på den klassiska pubkedjan. The Bishops Arms hittar du på 40 platser över hela Sverige från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Nu har du dessutom chansen att vinna fina priser från Chimay i deras Chimay-quiz.

De gamla klassiska bryggerierna från Belgien är fortfarande lika populära trots den explosionsartade utvecklingen på ölscenen de senaste åren med nya härliga bryggerier från hela världen.

Under veckan kommer man att finna Chimay Vit och Chimay Blå på fat på alla The Bishops Arms, Chimays övriga sorter kommer naturligtvis att finnas representerade i sortimentet tillsammans med en uppsjö av annan fantastisk belgisk öl däribland Rodenbach och Boon.

Belgiska veckan på The Bishops Arms sker i samarbete med Chimay, ett av världens ledande trappistöl, hyllad för sin unika karaktär, elegans och smakperfektion. Ölet bryggs enligt anrika
traditioner övervakat av trappistmunkar i klostret Notre Dame de Scourmont sedan 1862.
Besök din lokala The Bishops Arms 15-21 februari och njut av god belgisk öl och mat!

Skrivet av Michael Karlberg 12 februari, 2021

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!