Belgisk vecka på The Bishops Arms

Den 16–22 april är det Belgisk vecka på The Bishops Arms. Belgisk öl är alltid lika populärt och på The Bishops Arms har man haft ett fint utbud av belgisk öl sedan man öppnade portarna för första gången i Västerås för snart 25 år sedan. Nu är det dags för belgisk vecka på den klassika pubkedjan. The Bishops Arms hittar du på 40 platser över hela Sverige från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Mycket har hänt sedan dess men de gamla klassiska bryggerierna från Belgien är fortfarande lika populära trots den explosionsartade utvecklingen på öl scenen de senaste åren med nya härliga bryggerier från hela världen.

Mer klassiskt än de Belgiska Trappist-bryggerierna är svårt att hitta och under den belgiska veckan på The Bishops Arms kommer det världsledande trappistbryggeriet Chimay vara samarbetspartner.

Under veckan kommer man att finna Chimay Triple (vit) på fat på alla The Bishops Arms men även Chimays övriga sorter kommer naturligtvis att finnas representerade i sortimentet tillsammans med en uppsjö av annan fantastisk belgisk öl däribland Rodenbach och Boon.

Du kan även tävla om fina priser från Chimay på bishopsarms.com/chimay

Självklart kommer du kunna njuta av samtliga Chimay (Röd, vit och Doree Goud), fler sorter från Brouwerij Boon och Rodenbach under den belgiska veckan.

Här är Ölkollens tips inför belgiska veckan på The Bishops Arms som du inte vill missa.

Chimay blå på fat!

Rodenbach Caractére Rouge.

Rodenbach Vintage.

Boon Framboise (Sverigepremiär!)

Boon Geuze Sélection (Sverigepremiär!)

 

För den hungrige kommer man att servera Moules Frites under hela veckan, naturligtvis kokta i Chimay Triple.

Besök din lokala The Bishops Arms under den kommande veckan och njut av lite fin belgisk öl.

Skrivet av Michael Karlberg 11 april, 2018

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!