Brittisk vecka på The Bishops Arms

Mellan den 13-19 februari bjuder The Bishops Arms in till sin årliga "Brittisk vecka". Det blir massor av rolig och god brittisk öl på pubarna runt om i landet. Missa inte att testa The Bishops Arms populära Fish n’ Chips som under Brittiska veckan. Den görs efter ett recept speciellt framtaget tillsammans med Belhaven för bästa smakkombination tillsammans med deras Twisted Thistle IPA!

PÅ The Bishops Arms kommer man under veckan att erbjuda ett extra stort utbud av högkvalitativa brittiska öl från både stora och små bryggerier. Ni kommer att finna öl från bryggerier som Innis & Gunn, Charles Wells, Belhaven Brewery, Time & Tide och många många fler.

Missa inte att testa The Bishops Arms populära Fish n’ Chips som under Brittiska veckan. Den görs efter ett recept speciellt framtaget tillsammans med Belhaven för bästa smakkombination tillsammans med deras Twisted Thistle IPA!

Under brittiska veckan kan du njuta av underbara Innis & Gunn Original och klassiska Bombardier.

 

 

Mer information om vad som händer under Brittiska veckan finner du på ditt lokala The Bishops Arms.

Skrivet av Michael Karlberg 11 februari, 2017

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!