Magners Berry

Magners Berry är en härligt frisk cider baserad på färskpressad päronjuice. Därefter har man tillsatt färska jordgubbar, hallon och svarta vinbär. Alltså bara frukt och bär!

Magners Berry är en halvtorr cider med mycket fruktig smak och inslag av päron, hallon, jordgubbar och svarta vinbär.

Hemligheten bakom Magners Irish Cider är den unika naturliga smaken. Magners är nämligen skapad av 100% färskpressad fruktjuice.

Fruktsaften till cidern pressas med samma fruktpressar och samma teknik som för 50 år sedan. Juicen fermenterats och lagrats till sist i flera månader på ekfat. Inget socker tillsätts utan cidern får sin naturliga sötma från frukten.

Entreprenören William Magners startade sin produktion av cider redan 1937 i orten Clonmel som ligger beläget mitt i äppellundarnas rike på södra Irland. Idag är Magners en av Irlands största exportsuccéer och den absolut mest populära cidern på den irländska marknaden. Magners är faktiskt till och med det tredje största märket när man även räknar med alla ölmärken.

Klicka här för att se om Magners Berry finns på ditt närmsta Systembolag.

Cidersort

Halvtorr cider

Ursprung

Irland

Producent

Magners Irish Cider

Butelj

Flaska (330 ml) 18,90 kr

Alkoholhalt
4 % volymprocent
Här kan du enkelt beställa

Magners Berry

till ditt lokala Systembolag

Flaska (330 ml) 18,90 kr
Artikelnr: 1828

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!