Magners Pear

Magners Pear är skapad av 100% färskpressad päronjuice. Varsam lagring på ekfat och den rena naturliga fruktjuicen är hemligheten bakom smaken hos Magners Pear.

Hemligheten bakom Magners Irish Cider är den unika naturliga smaken. Magners är nämligen skapad av 100% färskpressad fruktjuice.

Fruktsaften till cidern pressas med samma fruktpressar och samma teknik som för 50 år sedan. Juicen fermenterats och lagrats till sist i flera månader på ekfat. Inget socker tillsätts utan cidern får sin naturliga sötma från frukten.

Entreprenören William Magners startade sin produktion av cider redan 1937 i orten Clonmel som ligger beläget mitt i äppellundarnas rike på södra Irland. Idag är Magners en av Irlands största exportsuccéer och den absolut mest populära cidern på den irländska marknaden. Magners är faktiskt till och med det tredje största märket när man även räknar med alla ölmärken.

 

Cidersort

Halvtorr cider

Ursprung

Irland

Producent

Magners Irish Cider

Butelj

Flaska (330 ml) 19,90 kr

Alkoholhalt
4.5 % volymprocent
Här kan du enkelt beställa

Magners Pear

till ditt lokala Systembolag

Flaska (330 ml) 19,90 kr
Artikelnr: 88045


Säljs endast i helt kolli om 24 buteljer, antalet avrundas till närmaste kolliantal.

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!