Beluga Noble Super Premium Russian Vodka

Subtilt aromatisk och krämig doft med inslag av maräng och vitpeppar. Extremt mjuk smak med sammetslen inledning som övergår i en halvtorr smakprofil med en lätt krämighet. Eftersmaken är silkeslen, försiktigt värmande och extremt ren.

Framställs av de ädlaste råvarorna: en unik maltsprit av sibiriskt vete och det finaste tänkbara källvattnet, 30 mil från närmsta industriområde. Dessa naturrena ingredienser genomgår tre destilleringar innan man tillsätter de återstående ingredienserna av bland annat honung, havreextrakt och Sylibum marianum (Mariatistel). Före buteljering mognar Beluga Nobel på lagringstank för att ge en ännu rikare och fylligare smak med en mild arom.

Beluga Noble Super Premium Russian Vodka är 100% naturlig och skapad helt utan artificiella ingredienser eller tillsatser. Det är en idealisk rysk vodka som kombinerar den rysk tradition med modern produktion och destillering.

På varje flaska finns en Belugafisk – traditionellt handmonterad – vilket gör varje flaska unik. Flaskdesignen är speciell genom att bottnen på flaskan är nästan 2 centimeter tjock, och glaset är oerhört klart och används vanligtvis till optiska instrument.

Destillat

Vodka

Ursprung

Ryssland

Producent

Butelj

Flaska (700 ml) 529,00 kr

Alkoholhalt
40 % volymprocent
Här kan du enkelt beställa

Beluga Noble Super Premium Russian Vodka

till ditt lokala Systembolag

Flaska (700 ml) 529,00 kr
Artikelnr: 86572

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!