Le Reviseur Extra Old XO

Le Reviseur XO är en äkta Single Estate Cognac, vilket innebär att hela produktionen, från druva till flaska, sker inom egendomen. Cognacen är dessutom lagrad i minst 10 år på ekfat. Som en jämförelse säger den franska cognacslagen att lagring måste ske minst 6,5 år för att få kallas XO.

Francis Abécassis lilla cognacshus har hyllats av kritikerna för sin mycket eleganta smakstil. Le Reviseur Cognacen produceras och lagras på gården Maine Drillhon i välkända Petit Champagne i hjärtat av Cognac. Här har man producerat cognac med stor omsorg sedan generationer tillbaka.

Le Reviseur Extra Old XO är en ljus, bärnstensfärgad cognac med en elegant doft av kaffe, kryddor, torkad frukt och nötter. Cognacen har en ren och elegant smak med en rondör av ek och en lång härlig eftersmak.

Mycket elegant cognac med toner av fruktkompott, äpple, vanilj, kanel och brioche. Väl integrerad fatton som ger elegans och finess till den långa eftersmaken.

Destillat

Cognac

Ursprung

Frankrike

Producent

ABK6

Butelj

Flaska (700 ml) 449,00 kr

Alkoholhalt
40 % volymprocent
Här kan du enkelt beställa

Le Reviseur Extra Old XO

till ditt lokala Systembolag

Flaska (700 ml) 449,00 kr
Artikelnr: 119

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!