Captain Lawrence Brewing Company lanserar Pacific Dawn DIPA i fast sortiment på Systembolaget

Captain Lawrence Brewing, en banbrytande kraft inom hantverksölindustrin, lanserar nu Pacific Dawn Double India Pale Ale (DIPA). Denna noga balanserade och djärva öl är en hyllning till de ändlösa horisonterna i Stilla havet och tar sina konsumenter på en smakresa fylld av komplexa lager av smak och arom. Pacific Dawn släpps i fast sortiment på Systembolaget den 1 september. Pris 32,90kr, 9,1%, 355ml, artikelnummer 13069.

Pacific Dawn DIPA är bryggd med omsorgsfullt utvalda ingredienser för att ge en fyllig och balanserad smak. Denna brygd kombinerar den perfekta harmonin mellan malt och humle, vilket resulterar i en fyllig kropp och en explosiv humlekaraktär. Varje klunk av Pacific Dawn DIPA tar dig med på en resa av tropisk fruktighet och citrusnoter, ackompanjerad av en väl avvägd beska som avslutas med en ren och uppfriskande eftersmak.

Klicka här för att se om Captain Lawrence Pacific Dawn finns på ditt lokala Systembolag eller för att beställa.

Captain Lawrence Brewing Company har alltid varit dedikerade till att erbjuda högkvalitativa hantverksöl som är unika och spännande. Pacific Dawn DIPA är inget undantag. Med denna nya skapelse strävar bryggeriet efter att ge ölälskare en upplevelse som kombinerar innovation och tradition.

Scott Vaccaro

”Denna öl är ett uttryck för vår passion för kreativitet och vårt engagemang för att leverera exceptionell smak till våra kunder. Vi tror att Pacific Dawn DIPA kommer att bli en favorit bland ölälskare som uppskattar djupet och komplexiteten hos en välbalanserad DIPA.”, säger Scott Vaccaro, grundare av Captain Lawrence.

Om Captain Lawrence Brewing Company:

Captain Lawrence Brewing Company är en framstående producent av hantverksöl med sin bas Westchester County strax norr om New York. Bryggeriet grundades 2006 av Scott Vaccaro och man brygger ett brett utbud av ölstilar och producerar så många som hundra olika öl på ett år. Bryggeriet är känt för sin innovativa och högkvalitativa ölproduktion och har erhållit flera utmärkelser för sina brygder. Captain Lawrence Brewing Companys sortiment inkluderar ett brett utbud av öl med olika stilar, som alla bär på bryggeriets passion för exceptionell smak och kvalitet. För mer information, besök www.captainlawrencebrewing.com.

Skrivet av Michael Karlberg 1 september, 2023

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!