Klassiska Bombardier Premium British Ale tillbaka på The Bishops Arms.

Bombardier Premium British Ale är ett av Storbritanniens mest klassiska ölvarumärken. Smaken är underbart fyllig och representerar urtypen för den brittiska stilen på öl och återfinns på pubar världen över. Sedan den 1 september finns nu den klassiska alen på fat hos samtliga The Bishops Arms runt om i Sverige.

Ölet är bärnstensfärgat och har en brödig doft med rostad ton och inslag av frukt. Smaken är maltig med toner av torkad frukt, örter och med en medelstor humlebeska.

Bombardier är en perfekt matöl och passar väldigt bra till klassisk husmanskost, men även till andra rätter med nöt, fläsk och fågel.

Bombardier Premium British Ale har tidigare funnits på flera The Bishops Arms men nu kan man njuta av den på samtliga The Bishops Arms i hela Sverige.

Den första The Bishops Arms öppnade 1993 på Elite Stadshotell i Västerås. Namnet valdes tack vare närheten till stadens domkyrka och Biskopsgatan. Sedan dess har den mysiga gastropuben varit mycket populär.

Idag finns det 39 The Bishops Arms pubar från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ungefär hälften av alla pubar ligger i anslutning till ett Elite Hotel och pubarna har öppet (nästan) alla dagar om året.

Maten i gastropuben lagas alltid på lokala råvaror och menyn byts ut flera gånger om året. Självklart hittar man klassiker såsom högrevsburgare och Fish´n Chips på menyn, men man erbjuder också alltid vegetariska och veganska alternativ.

På The Bishops Arms kan du i en klassisk pubmiljö dessutom avnjuta ett av norra Europas bredaste öl- och whiskysortiment bestående av omkring 150 whiskysorter, fler än 100 mikrobryggeriöl på flaska och upp till 35 fatölssorter.

Klicka här för att läsa mer om och hitta din lokala The Bishops Arms.

Skrivet av Michael Karlberg 5 september, 2022

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!