Upplev Teeling Whiskey via virtuell rundtur

Coronaviruset har förändrat världen och vi är alla drabbade på något sätt. Irländska Teeling Distillery är inget undantag. Men nu har den prisbelönta whiskeyproducenten skapat en virtuell tour av destilleriet där du guidas genom destilleriet av Jack teeling, får se hur whiskeyn tillverkas, lära dig historien om irländsk whiskey och varför inte avsluta med en drink i deras vackra Bang Bang Bar.

Teelings virtuella besök är otroligt spännande, intressant och absolut värt ett besök. Har du aldrig besökt destilleriet i hjärtat av Dublin så kan du nu göra det från soffan och har du varit där så varför inte återbesöka destilleriet i Newmarket, Dublin.

Teelings virtuella rundtur hittar du här.

På Systembolaget hittar du fler av Teelings prisbelönta whiskeys.

Teeling Rum Cask Small Batch (fast sortiment)
Destilleriets flaggskepp. Ljuvligt len romfatslagrad whiskey. Frisk och ungdomlig whiskey med en balanserad sötma och tydliga toner från romfatslagringen.
Pris 349 kr
Alkoholhalt: 46%
Nr: 46301
Se om den finns i din lokala Systembolagsbutik här.

Teeling Single Malt (beställningssortiment)
En fantastisk Single Malt Whiskey som har legat på fem olika vinfat (Sherry, Port, Madeira, Vit Bourgogne och Cabernet Sauvignon). Precis som all whiskey från Teeling så buteljeras den vid 46% utan kylfiltrering vilket gör att alla naturliga smaker finns kvar. Finns i Systembolagets beställningssortiment.
Pris 549 kr
Alkoholhalt: 46%
Nr: 8427101
Beställ Teeling Single Malt här.

Teeling Single Grain (beställningssortiment)
Single Grain Wine Cask är slutlagrad på rödvinsfat från Napa Valley i USA. Det ger whiskeyn en härlig mjukhet med en liten kryddighet. Finns i Systembolagets beställningssortiment.
Pris 499 kr
Alkoholhalt: 46%
Nr: 8763201
Beställ Teeling Single Grain här.

Skrivet av Michael Karlberg 15 maj, 2020

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!