Royal Jamaican Rum 15 Years Old Limited Edition – exklusivt släpp på Systembolaget.

Ett sällsynt tillfälle för romentusiaster dyker upp när Royal Jamaican Rum släpper sin Royal Jamaican Rum 15 Years Old i ett exklusivt släpp på Systembolaget. Denna eleganta rom lanseras 5 april och endast 3 600 flaskor kommer finnas tillgängliga för försäljning på utvalda Systembolag till priset av 601 kr.

Rom, en spritdryck med rötter i Karibien, tillverkas vanligtvis genom jäsning och destillation av sockerrörsjuice eller melass. Det är en mångsidig spritdryck som passar både för avslappnade och eleganta tillfällen, och Royal Jamaican Rum 15 Years Old är inget undantag.

Royal Jamaican Rum 15 Years Old har under 15 år omsorgsfullt lagrats i speciellt utvalda ekfat, vilket har resulterat i en oöverträffad kvalitet och karaktär. Denna rom bjuder smaklökarna på en storslagen symfoni av fyllig kryddighet torkad frukt, en tydlig smak av arrak och eleganta ektoner. Den förföriska smakprofilen leder till en lång, mjuk finish som lämnar en minnesvärd upplevelse som avslutning.

Royal Jamaican Rum 15 Years Old är tillverkad av 100% jamaicanska sockerrör. Den 15 år gamla romen från Royal Jamaica är resultatet av noggrann hantverksskicklighet där varje flaska är en hyllning till Jamaicas rika romarv och en inbjudan att utforska den distinkta karaktären hos jamaicansk rom.

Denna exklusiva rom kommer att finnas tillgänglig i begränsad upplaga på Systembolaget den 5 april och kommer att kosta 601 kronor.

För de som söker en storslagen romupplevelse av högsta kvalitet är Royal Jamaican Rum 15 Years Old ett måste för deras samling.

Royal Jamaican Rum 15 Years Old

Alkoholhalt: 40%

Pris: 601 kr

Volym: 70 cl

Art Nr: 4156101

Release: 5 april 2024

Antal: 3 600 flaskor

Skrivet av Michael Karlberg 2 april, 2024

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!