Svenska veckan på The Bishops Arms

Den 3-9 juni firar man Svenska veckan på The Bishops Arms runt om i hela landet. Vad sägs om egenrullade köttbullar, färsk potatis, rårörda lingon och gin-pressgurka. Tillsammans med detta serveras det massor av god svensk hantverksöl från Oppigårds. Bland annat en pilsner bryggd särskilt till The Bishops Arms.

På The Bishops Arms kommer man 3-9 juni att erbjuda ett extra stort utbud av högkvalitativa svenska öl från både stora och små bryggerier. Hela den svenska veckan på The Bishops Arms görs i samarbete med dalabryggeriet Oppigårds som levererat hantverksöl i absolut världsklass i över 15 år till svenskarna.

Exklusivt för Bishop’s Arms under Svenska veckan är Noble Excess – en öl bryggd med inspiration från den tyska pilsnern. Lätt och krispig kropp med närvarande beska. För att lyfta fram två av de nobla humlesorternas förträfflighet har man låtit torrhumla ölet. Oppigårds ville brygga ett allsidigt men intressant öl att avnjuta i goda vänners lag.
Grim lager finns alltid påkopplat på pubarna och just den här veckan finns även Norn Pale Ale.

 

Missa inte denna trevliga vecka på The Bishops Arms.

Mer information om vad som händer under Svenska veckan finner du på ditt lokala The Bishops Arms.

Skrivet av Michael Karlberg 3 juni, 2019

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!