Svenskfavoriten Chang tillbaka på Systembolaget!

I december 2022 släpptes det numera klassiska thailändska ölet Chang i Systembolagets fasta sortiment. Ölet har funnits på Systembolaget tidigare men släpps nu på burk i ny stilfull design. Chang är en thailändsk lageröl av hög kvalitet. Smaken är mild, krispig och härligt uppfriskande. Priset ligger på 16.30 kr, art nr. 108212.

Ölet bryggs med de finaste ingredienserna av korn, ris, humle och vattten. Vattnet som används vid bryggningen hämtas ur djupa brunnar och är så rent att det buteljeras och säljs i Thailand som mineralvatten vilket borgar för en hög kvalité.

Chang är en av Thailands mest sålda öl och grundades med idén att skapa en genuin thailändsk öl av internationell kvalitet. Chang startades 1995 i Thailand och endast fyra år efter lanseringen var det landets mest sålda öl. På thailändska betyder ordet Chang elefant, ett djur som präglat landet såväl kulturellt som historiskt. Namnet och loggan föreställande de två elefanterna är ingen slump då Chang är en autentisk thailändsk öl synonym med landets kultur och värderingar. Chang bryggs av Cosmo Brewery i Thailand och exporteras till länder i hela världen.

Skrivet av Michael Karlberg 17 januari, 2023

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!