Fuzz Face Triple NEIPA från Collective Arts: En explosiv smakupplevelse!

Det kanadensiska bryggeriet Collective Arts presenterar stolt Fuzz Face Triple NEIPA, en kraftfull ölupplevelse som tar dina smaklökar på en äventyrlig resa. Med en stadig alkoholhalt på 10.2% är denna triple NEIPA ett djärvt alternativ för de som söker en intensiv smakprofil utan kompromisser. Fuzz Face TIPA släpps på Systembolaget den 8 mars. Pris 55,90 kr + pant.

Fuzz Face Triple NEIPA från Collective Arts är en explosiv smakbomb med kraftfulla toner som tar dina smaklökar på en spännande resa. Med en alkoholhalt på 10.2% bjuder denna triple NEIPA på djärva smaker av citrus och tropisk frukt, ackompanjerat av en robust beska. Den generösa användningen av Citra-humle ger ölet en intensiv aromatisk karaktär, med subtila lager av grapefrukt och passionsfrukt. Trots sin styrka är Fuzz Face Triple NEIPA välbalanserad och erbjuder en harmonisk kombination av sötma och beska. En smakupplevelse för den äventyrliga ölälskaren som söker en kraftfull och välavvägd IPA i New England stil.

Klicka här för att se om Fuzz Face Triple NEIPA finns på ditt lokala systembolag.

Oavsett om du är en erfaren ölentusiast eller utforskar det kraftfulla ölsegmentet för första gången, kommer detta öl leverera en minnesvärd och robust upplevelse.

Med bas i Hamilton, Kanada, kombinerar Collective Arts passionen för bryggkonst med kreativitet från konstnärer över hela världen. Deras unika öl är inte bara en njutning för smaklökarna utan också för ögonen, där varje etikett bär ett unikt konstverk. Med en rad olika ölsorter, från djärva IPAs till uppfriskande suröl, strävar Collective Arts efter att brygga öl som inte bara smakar fantastiskt utan också inspirerar till konversation och samhörighet. Varje öl från Collective Arts är en konstnärlig fusion av smak och estetik.

Collective Arts Fuzz Face Triple NEIPA

Alkoholhalt: 10,2%

Volym: 473 ml

Pris: 55,90 + pant

Art. Nr.: 1050014

Art: James Carey, Huntington Beach, CA, USA


Fuzz Face ca 1967. Foto: Wikipedia

Fuzz Face är en effektpedal för elgitarr. Den är utformad för att producera ett distat ljud som kallas ”fuzz”, ursprungligen uppnåddes ljudet genom trasiga elektriska komponenter eller skadade högtalare i en gitarrförstärkare.

Många kända gitarrister har genom åren använt sig av effektpedalen Fuzz Face, som lanserades 1966, såsom Jimi Hendrix, David Gilmour, Stevie Ray Vaughn, Eric Johnson, George Harrisson och många många fler.

Skrivet av Michael Karlberg 5 mars, 2024

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!