Revolution Brewerys super-IPA – Unsessionable Imperial IPA erövrar Sverige 26 januari!

Svenska ölälskare kan se fram emot en smakexplosion när Revolution Brewerys efterlängtade Unsessionable Imperial IPA gör entré på Systembolaget den 26 januari. Det här är en av de största och mest robusta IPA:orna som bryggeriet någonsin skapat, och den bär tydligt Revolution-bryggeriets signatur. Unsessionable Imperial IPA släpps den 26 januari på Systembolaget. Pris 59,90 kr, 473ml.

Klicka här för att se om Revolution Unsessionable Imperial IPA finns på ditt lokala Systembolag.

Revolution Brewery, hemmahörande på Chicagos bryggeriscen, har etablerat sig som en banbrytare inom hantverksölens värld. Med en dedikation av kvalitet och innovation har de gång på gång överträffat förväntningarna. Med en imponerande portfölj av öl har Revolution Brewery varit banbrytande inom branschen, och deras tungviktare, Unsessionable Imperial IPA, är inget undantag.

Med sex olika sorters humle, inklusive generösa mängder Galaxy, bjuder denna jätte-IPA på en symfoni av smaker och dofter. Ölet bjuder på en stor smak av passionsfrukt, citrus och toner av tallkåda. Vad som gör Unsessionable Imperial IPA ännu mer fascinerande är dess överraskande torra och krispiga avslutning. Den välbalanserade karaktären gör den till ett mästerverk i ölbryggning.

Betyg som 97 av 100 hos BeerAdvocate, 98 av 100 hos RateBeer och ett snittbetyg över 4,0 på Untapped talar sitt tydliga språk, Revolutions Unsessionable Imperial IPA är ett öl i världsklass.

Missa inte chansen att utforska smakrikedomens värld med Revolution Brewerys Unsessionable Imperial IPA – ett öl som utmanar förväntningarna och sätter tonen för en smakfull ölupplevelse. Den 26 januari släpps ölet på Systembolaget, och detta är ett tillfälle som ölälskare inte vill missa!

Revolution Unsessionable Imperial IPA

Artikelnummer: 1042514

Pris: 59,90 kr +1kr pant

Volym: 473 ml

IBU: 100

Release: 26 januari

Skrivet av Michael Karlberg 17 januari, 2024

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!