Brittisk vecka med Hobgoblin på The Bishops Arms.

Mellan den 10-16 februari bjuder The Bishops Arms in till sin årliga "Brittisk vecka". Det blir massor av rolig och god brittisk öl på pubarna runt om i landet. I år görs denna vecka tillsammans med klassiska Hobgoblin Ruby Beer.

På The Bishops Arms kommer man under veckan att erbjuda ett extra stort utbud av högkvalitativa brittiska öl från både stora och små bryggerier. Ni kommer att finna öl från bryggerier som Innis & Gunn, Wychwood Brewery, Belhaven Brewery, Eagle Brewery, Greene King och många många fler.

I samband med brittiska veckan så byter klassiska Hobgoblin även design. Den trolliknande figuren har moderniserats men ölen är fortfarande samma och lika god.

Under veckan kommer det även att anordnas en hel del roliga aktiviteter. Mer information om vad som händer finner du på din lokala Bishops Arms.

Testa dina kunskaper om brittisk ölhistoria i Hobgoblin Quiz på The Bishops Arms hemsida och vinn fina priser. Bli medlem gratis och tävla här.

Mer information om vad som händer under Brittiska veckan finner du på ditt lokala The Bishops Arms.

Hobgoblin Ruby Beer finns också på Systembolaget sedan den 1 september 2019. Klicka här för att se om Hobgoblin finns på ditt lokala systembolag.

Skrivet av Michael Karlberg 6 februari, 2020

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!