Succéölet Radio The Mothership Imperial IPA från Collective Arts får ny illustration av konstnär från London.

Radio The Mothership från kanadensiska Collective Arts släpptes i Systembolagets fasta sortiment den 1 juni och blev en dundersuccé och den har sålt slut under flera tillfällen under sommaren. Nu ger bryggeriet Collective Arts ölen en ny kostym i form av en läcker illustration signerat den Londonbaserade konstnären Bárbara Ana Gómez. Radio The Mothership – Imperial IPA - är en häftig smakupplevelse matad med humlesorterna Mosaic, Citra och Simcoe.

Collective Arts Brewing är hyllat för sina fantastiska brygder och sitt kreativa formspråk. Craftbryggeriet är baserat i Ontario, Kanada och kombinerar kreativiteten hos konstnärer som skapar burkarnas design med hantverksöl som smakar fantastiskt.

Denna gång är det Bárbara Ana Gómez, en spanskfödd illustratör boende i London, som ligger bakom illustrationen. Bárbara som tidigare studerat vid London’s University of Arts hämtar sin inspiration från musiken och illustrerar även skivomslag och affischer till kända artister. I hennes bilder Illustrated Songs collection har hon hämtat inspiration från både enstaka låtar till hela album.

Den nya designen på Radio The Mothership från Collective Arts är inspirerad av det brittiska rockbandet Radioheads album OK Computer från 1997 och låten The Tourist. En del av refrängen finns med i illustrationen. ”Hey man, slow down, slow down. Idiot, slow down, slow down”.

Läs mer om konstnären här: http://barbarana.com/okcomputercalendar.htm
Spela låten: Radiohead – The Tourist

Fakta Radio The Mothership – Imperial IPA
Artikelnummer: 123815
Pris: 28.90 kr (+pant).
Alkoholhalt: 8,5%
Format: 355 ml, burk
Humle: Mosaic, Citra och Simcoe
Malt: 2-Row, Carafoam, Flaked Wheat
IBU: 100
Konstnär: Bárbara Ana Gómez, barbarana.com

Skrivet av Michael Karlberg 17 augusti, 2018

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!