Syrlig nyhet från Collective Arts – Blood Orange and Cranberry with Vanilla Sour!

Den 5 april släpper det kanadensiska bryggeriet Collective Arts ”Blood Orange & Cranberry with Vanilla Sour” på Systembolaget. Denna syrliga öl är en hyllning till våren och bjuder på förföriska toner av blodapelsin och tranbär, förhöjda med en hint av vanilj. Med en alkoholhalt på 5.6% är detta en ljuvlig dryck som tar smaklökarna på en resa genom vårens uppiggande nyanser. Pris 39,90 kr + pant, 473 ml.

Blood Orange & Cranberry with Vanilla Sour är laddad med färska blodapelsiner och tranbär och skapar ett härligt öl som ger en perfekt balans mellan syrlighet och fruktig sötma. De subtila nyanserna av vanilj kompletterar fruktigheten och skapar en uppfriskande upplevelse.

Oavsett om du är en inbiten ölkännare eller bara letar efter något speciellt att njuta av när värmen återvänder, är denna öl det perfekta valet.

Med bas i Hamilton, Kanada, kombinerar Collective Arts passionen för bryggkonst med kreativitet från konstnärer över hela världen. Deras unika öl är inte bara en njutning för smaklökarna utan också för ögonen, där varje etikett bär ett unikt konstverk. Med en rad olika ölsorter, från djärva IPAs till uppfriskande suröl, strävar Collective Arts efter att brygga öl som inte bara smakar fantastiskt utan också inspirerar till konversation och samhörighet. Varje öl från Collective Arts är en konstnärlig fusion av smak och estetik.

Collective Arts – Blood Orange & Cranberry with Vanilla Sour
Pris: 39,90 kr + pant
Art. Nr: 1030914
Volym: 473 ml
Alkoholhalt: 5,6%
Art: Daniel Kapitan, Guelph, Ontario, Canada

Skrivet av Michael Karlberg 2 april, 2024

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!