Berry Banana Acai & Granola Smoothie Sour – Collective Arts släpper syrlig smakbomb.

Det är dags för ännu ett tillfälligt släpp från det populära och kultförklarade kanadensiska bryggeriet Collective Arts. Denna gång är det en syrlig öl med ingredienser som påminner om en hel frukost. Vad sägs om en Berry Banana Acai & Granola Smoothie Sour? 16944 burkar av denna syrliga öl släpps på Systembolaget den 26 november. Artikelnummer 1079714, alkoholhalt 5,6%, pris 35.90 kr, storlek 473ml.

Klicka här för att ser om Collective Arts Berry Banana Acai & Granola Smoothie Sour finns på ditt lokala Systembolag.

Ölet är vackert vinrött när man häller upp det och skummet blir ljust rosa. I både doft och smak finner man fruktiga och tydliga toner av banan, havrekakor, bär och vanilj. Smaken är perfekt balanserad mellan det söta och det syrliga. Detta är en otroligt intressant och god syrlig öl. Collective Arts har återigen visat prov på skicklighet när det kommer till innovativ och intressant ölkultur.

För konstverket på burken står kanadensiska filmmakaren Joel MacKenzie från Ottawa. Joel är mest känd för sina kortfilmer för vilka han har vunnit många priser internationellt. Joel har även arbetat med större studioprojekt för bland annat Cartoon Network, Nickelodeon, HBO och många fler.

Collective Arts Brewing är hyllat för sina fantastiska brygder och sitt coola och kreativa formspråk. Craftbryggeriet som är baserat i Ontario kombinerar kreativiteten hos konstnärer som skapar burkarnas design med hantverksöl som smakar fantastiskt. Matt Johnston och Bob Russell grundade Collective Arts Brewing 2013 utifrån två övertygelser; Kreativiteten främjar kreativitet och kreativitet ger massor av god öl.

Berry Banana Acai & Granola Smoothie Sour

Pris: 35,90 kr

Alkoholhalt: 5,6%

Artikel: 1079714

Storlek: 473 ml (burk)

Release: 26 november

Skrivet av Michael Karlberg 20 november, 2021

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!