Belhavens Intergalactic Dry Hop Lager exklusivt på John Scott’s

Nu kan du njuta av Belhavens senaste craft beer, Intergalactic dry hop lager, på någon av John Scotts pubar. Intergalactic lager är en torrhumlad lager och ingår i Belhaven Brewerys satsning inom craft beer.

Från det skotska bryggeriet kommer några av Skottlands mest sålda ales, bland annat den smakrika IPA:n Twisted Thistle, friska och ljusa Craft Pilsner och den populära golfölen St Andrews Ale.

I och med det explosionsartade intresset för craft beer, både hemma i Skottland men även på exportmarknader som USA och Sverige, jobbar Belhaven Brewery med fler innovativa projekt än någonsin tidigare. Man tittar på olika tekniker för att lagra ölet och hur man ska humla det i olika steg av bryggningsprocessen. Det bryggs med andra ord en hel del spännande öl på Belhaven och vi får se vilka som hittar ut från bryggeriet och förhoppningsvis även till Sverige. Under hösten har man på den svenska marknaden kunnat prova Twisted Grapefruit IPA och Super Twisted, två öl från Belhaven som bägge varit mycket omtyckta. Båda fanns med på Stockholm Beer Festival 2016.

Just nu kan du prova Intergalactic dry hop lager från Belhaven, exklusivt på någon av John Scott’s pubar. TOMP Beer Wine & Spirits, som är den svenska importören av Belhaven, är idag en av John Scotts samarbetspartners, framförallt med inriktning på brittisk öl. Idag hittar du Old Speckled Hen, Twisted Thistle, St Andrews Ale och Belhaven Black Stout på fat hos John Scott’s pubar. (Sortimentet kan skilja sig mellan pubarna).

John Scott’s är idag en snabbt växande pubkedja med fokus än så länge i Göteborg. Det finns idag 6st pubar.  Den första John Scott’s som öppnade var på Avenyn i Göteborg. Denna har sedan följts av bland annat John Scott’s Stables på Kyrkogatan i Göteborg.

John Scott’s Stable

Av gamla anrika Palace i Brunnsparken, Göteborg, har det idag också blivit en John Scott’s. Här kommer man under 2017 även börja brygga egen öl. Öltankarna är på plats och kunnig personal kommer brygga John Scott’s Palace egen öl. På Linnégatan i Göteborg finns numera också en John Scott’s Pub.

Självklart finns det även en pub i Stockholm, adressen är Kungsgatan. Här kan man även bowla och dricka god öl.

Den senaste John Scott’s öppnade efter sommaren 2016 i nybyggda Partille Arena där bland annat Sävehof handboll huserar. Här finns också bowling att utmana sina vänner på över en skummande och härlig öl.

John Scott’s Partille Arena

Med fokus på ett brett utbud av olika öl i olika stilar välkomnar man alla typer av gäster till John Scotts. Här kan du avnjuta en välhumlad IPA eller en god lager. microöl samsas med olika ale och stouts. Spännande gästöl under begränsad tid tillsammans med tjeckisk pilsner. Kort sagt en pub för alla!

Här hittar du Johns Scott’s pubar:

Göteborg:
Palace
Linnégatan
Avenyn
Stable
Partille

Stockholm
Kungsgatan

Spanien:
Puerto Banus

Skrivet av Michael Karlberg 3 januari, 2017

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!