ZUBR Premium – vinnare igen.

Vi har tidigare talat oss varma om och berättat om den prisbelönta tjecken ZUBR Premium. Nu har den urtjeckiska lagern från den lilla staden Přerov i sydöstra Tjeckien vunnit guld igen. Denna gång vid En Öl- & Whiskymässa i Göteborg.

ZUBR Premium lanserades på Systembolaget den 1 september och är den mest prisvärda tjecken på halvlitersflaska på Systembolaget. ZUBR Premium vinner årligen priser i tävlingar både i Tjeckien och internationellt och är det mest prisade bryggeriet i Tjeckien de senaste 25 åren.

I helgen 11-12 april så tog ZUBR Premium hem ännu en guldmedalj, denna gång i klassen ”Internationell och traditionell lager”.

 

Tidigare i år så fick ZUBR Premium pris som den bästa ljusa lagern i Tjeckien av en oberoende organisation i Tjeckien.

ZUBR rankas mycket högt på grund av sin goda kvalité och välbalanserade smak av såväl specialister som konsumenter i Tjeckien. Mellan 1995 och 2015 tilldelades det Tjeckiska bryggeriet över 60 prestigefyllda priser i blindtester och tävlingar såsom Pivex Gold Cup, The Czech Beer Contest, European Beer Star. Antalet internationella priser är unikt och oöverträffat i Tjeckien och som ett bevis på detta tilldelades ZUBR priset för Tjeckiens mest prisade bryggeri de senaste 25 åren vid Pivex Gold Cup i Tjeckien 2017.

Se om ZUBR Premium finns på ditt lokala Systembolag här.

 

Skrivet av Michael Karlberg 16 april, 2019

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!