Ny design för Collective Arts Radio The Mothership DIPA.

Collective Arts svenskfavorit, Radio The Mothership Double IPA, är redo att återigen byta skepnad. Den här gången har den fått en ny identitet, skapad av den franska grafiska designern Valentin Coquillat och hans studio Egg Eyes.

Den ikoniska Radio The Mothership från det kanadensiska bryggeriet Collective Arts har gjort en imponerande resa sedan den lanserades den 1 juni 2018. Nu är det dags för den hyllade dubbel IPA:n att åter igen återuppstå i en ny form, denna gång med hjälp av den franska designern Coquillats visionära touch. Med en explosion av kreativitet och färg återspeglar den nya designen både ölets djärva smak och bryggeriets passion för konstnärligt uttryck.

Klicka här för att se om Radio The Mothership finns på ditt lokala systembolag eller för att beställa.

Radio The Mothership är inte bara en öl, det är en upplevelse. En explosiv Dubbel IPA som väcker smaklökarna till liv med en balanserad mix av Citra, Mosaic och Simcoe-humle. Varje klunk är en resa där varje ny nyans av humle tar dig djupare in i ölets komplexitet och njutning.

Collective Arts Brewing fortsätter att vara ett bryggeri som inte bara skapar fantastiska öl utan också konstverk i burkformat. Med bas i Ontario, Kanada, fortsätter de att hyllas för sin kreativitet och passion för både öl och konst.

Valentin Coquillat är en illustratör och grafisk designer baserad i Rennes, Frankrike. Hans passion sträcker sig djupt inom musik, ölbryggning och skatekultur. Med ett skarp öga för detaljer och en kärlek till att utforska olika uttrycksformer, för Valentin samman konst och design för att skapa verk som berör och inspirerar.

Radio The Mothership
Double IPA
Alkoholhalt 8.2%
Artikelnummer: 123815
Pris: 31,90 kr (+1kr pant)

Egg Eyes Graphic Studio

Web: https://eggeyes.myportfolio.com/

Instagram: https://www.instagram.com/egg.eyes.graphicstudio

Facebook: https://www.facebook.com/EggEyesGraphicdesign

Skrivet av Michael Karlberg 5 juni, 2024

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!