Om Ölkollen

Välkomna till Sveriges nya forum för öl! På Ölkollen har vi som mål att informera, förgylla, laborera, snacka och sist men inte minst njuta av god och välsmakande öl.

Ölkollen är en gemenskap för alla som vill veta mer om öl, som vill bredda sig och hitta nya favoriter i ett växande utbud.

Initiativet till Ölkollen kommer från det Örebrobaserade företaget TOMP Beer Wine & Spirits AB. Vi brinner verkligen för det här med öl, cider och andra trevliga jästa eller destillerade drycker. Vi startade sidan för att sprida ordet om våra fina produkter helt enkelt.

Med jämna mellanrum kommer vi att skriva om öl, cider och andra drycker som vi tycker är passar för årstiden, till olika maträtter eller som vi kort och gott rekommenderar.

Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev så får du löpande koll på god och spännande öl. Anmäl dig genom att fylla i din emailadress lite längre ned på denna sida.

Vi finns även på Facebook. Gilla oss!

Allmänna villkor för Ölkollens webbplats samt nyhetsbrev.

Väl mött! // Ölkollen.

Skrivet av strateg 14 november, 2014

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!