Collective Arts Deceptive Creature NEIPA släpps den 20 september

Den 20 september lanserar det kanadensiska bryggeriet Collective Arts sin senaste IPA på Systembolaget, IPA No28 - Deceptive Creature NEIPA (artikelnummer: 1001614, 473 ml, pris: 42,90 kr +1kr pant). Denna tillfälliga nyhet är en New England IPA med en alkoholhalt på 6,8%, som bjuder på en fruktig och tropisk smakresa.

Klicka här för att se om Collective Arts Deceptive Creature NEIPA finns på ditt lokala systembolag.

Med Nectaron-humle i spetsen, balanserad med klassisk Citra, erbjuder ölet en smakprofil fylld av mango, passionsfrukt och citrus. Den är hazy och humlefrämjande, vilket gör den till en perfekt törstsläckare med en ”crushable” känsla. Trots sin fylliga smak är den lätt att dricka och kommer garanterat att locka IPA-fans.

Ölet pryds av en konstnärligt unik etikett, skapad av den italienske konstnären @oktopus_sapiens från Soverato, Italien. Hans fantasifulla och detaljerade illustrationer fångar ölets mystiska och spännande karaktär, vilket gör flaskan lika tilltalande för ögonen som för smaklökarna.

Om Collective Arts Brewing:
Collective Arts är ett bryggeri baserat i Hamilton, Ontario, Kanada, och är känt för att kombinera hantverksmässig ölproduktion med konstnärliga etiketter. Deras öl är ofta ett samarbete med konstnärer från hela världen, vilket gör varje släpp till en unik upplevelse, både smakmässigt och visuellt.

Skrivet av Michael Karlberg 11 september, 2024

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!