Nytt från Collective Arts – Mango, lime & jalapeno gose lanseras den 27 september

Den 27 september släpper Collective Arts sin senaste suröl på Systembolaget: Mango, lime & jalapeno gose (artikelnummer: 1035514, 473 ml, pris: 39,90 kr + 1kr pant). Denna Gose-stil suröl, inspirerad av kryddiga margaritas, erbjuder en spännande och uppfriskande kombination av sötma, syra och hetta.

Klicka här för att se om Collective Arts Mango lime jalapeno gose finns på ditt lokala systembolag.

Med en alkoholhalt på 5,6% och en smakprofil som domineras av mango, lime och jalapeños, tar denna öl smaklökarna på en resa där öl möter cocktail. Den perfekta balansen mellan frukt och kryddighet gör detta till en cool och läskande dryck som erbjuder något helt unikt på marknaden.

Den färgsprakande etiketten till ölet har designats av den parisiske konstnären @YABA.ILLU från Paris, Frankrike. Hennes dynamiska och livliga stil speglar perfekt den kreativa och lekfulla naturen hos denna öl, och gör flaskan till ett konstverk i sig.

Om Collective Arts Brewing:
Collective Arts Brewing är baserat i Hamilton, Ontario, Kanada, och har gjort sig ett namn genom att förena hantverksöl med konst. Genom att arbeta med konstnärer från hela världen erbjuder de inte bara öl med fantastiska smakprofiler, utan även med etiketter som är konstverk i sig själva.

Skrivet av Michael Karlberg 24 september, 2024

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!