Hop Commander IPA i tillfälligt släpp på Systembolaget.

Den 18 oktober 2024 släpper det välrenommerade amerikanska bryggeriet Captain Lawrence Brewing Co. Sin Hop Commander IPA i ett tillfälligt släpp på Systembolaget. Hop Commander IPA kostar 27,90 kr (+1kr pant) och kommer i en aluminiumburk på 355ml.

Klicka här för att se om Hop Commander IPA finns på ditt lokala systembolag.

Captain Lawrence Brewing Co, grundat 2006 i Elmsford, New York, av Scott Vaccaro, är känt för sin kreativa bryggkonst och särskilt sina humledrivna öl. Hop Commander IPA är ett lysande exempel på bryggeriets expertis. Bryggeriet beskriver ölet som en klassisk IPA där humlesorterna Citra, Bravo och Centennial verkligen får skina. Bisquity malts balanserar de humledrivna smakerna av apelsin, grapefrukt och tall, med en rejäl dos av bitterhet som ger en rundad avslutning.

Det är inte första gången som Captain Lawrence gör avtryck på den svenska marknaden. Deras Pacific Dawn lanserades i Systembolagets fasta sortiment den 1 september 2023, vilket togs emot med stor entusiasm. Med Hop Commander IPA i ett tillfälligt släpp, befäster Captain Lawrence sin position som ett bryggeri att räkna med bland svenska ölälskare.

För alla som uppskattar en klassisk och välbalanserad IPA är detta släpp ett gyllene tillfälle att smaka på något riktigt speciellt.

Om Captain Lawrence Brewing Company:

Captain Lawrence Brewing Company är en framstående producent av hantverksöl med sin bas Westchester County strax norr om New York. Bryggeriet grundades 2006 av Scott Vaccaro och man brygger ett brett utbud av ölstilar och producerar så många som hundra olika öl på ett år. Bryggeriet är känt för sin innovativa och högkvalitativa ölproduktion och har erhållit flera utmärkelser för sina brygder. Captain Lawrence Brewing Companys sortiment inkluderar ett brett utbud av öl med olika stilar, som alla bär på bryggeriets passion för exceptionell smak och kvalitet.

Captain Lawrence – Hop Commander IPA

Pris: 27,90 (+1kr pant)           

Art. nr: 1318315

Lansering: 18 oktober 2024

Alkoholhalt: 6,5%

Format: burk, 355 ml

Skrivet av Michael Karlberg 14 oktober, 2024

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!