Sommarkrogar i Stockholm

Sol, kall öl och långa kvällar på uteserveringar hör sommaren till. För dig som är kvar i stan eller semestrar i Stockholm tipsar vi om några riktiga pärlor som du inte får missa i sommar.

Boule & Berså

Boule & Berså

Boule, öl och en härlig utsikt över vattnet. Det blir knappast somrigare än så! På Boule & Berså, beläget under Danvikstullsbron ett stenkast från Stockholms innerstad, hittar du allt det. Här finns flertalet goda öl på både fat och flaska, bland annat Innis & Gunn, Litovel och Demory Paris. Prova krogens klassiska Kanalburgare, njut av atmosfären med båtarna som passerar eller spela en omgång boule.

Adress: Sjöqvarnsbacken 13, Nacka.
Öppettider:
Måndag-Fredag: 15:00-23:00
Lördag: 13:00-23:00
Söndagar/röda dagar: 13:00-21:00

Lasse_webb

Lasse i Parken

Lasse i Parken är en idyllisk storstadsoas belägen intill Hornstull. Mitt i stan men långt från stressen! Den k-märkta stugan har anor från tidigt 1700-tal och omges av en stor trädgård där man kan njuta av en öl och någon av krogens goda rätter. Under sommarmånaderna hålls livespelningar flera gånger i veckan.

Adress: Högalidsgatan 56, Stockholm
Öppettider:
Måndag-Lördag: 11:00-23:00
Söndag: 11:00-17:00

Skrovet_webb

Café Skrovet

Café och sommarrestaurang som ligger idylliskt vid Årstaviken. Här hittar du ett brett utbud av öl på flaska med allt ifrån ljusa lager till spännande alesorter. Prova en Toast Skagen med handskalade räkor tillsammans med en god öl och njut av de härliga omgivningarna.

Adress: Hammarby Slussväg 17, Stockholm
Öppettider:
11:00-22:00 varje dag förutom vid ihållande regn då det är stängt.

Skeppskatten_webb

Skeppskattens Hamnkrog

Vackert belägen vid Roslagskusten en mil norr om Åkersberga hittar vi Skeppskattens Hamnkrog. På krogens bryggbar finns ett brett utbud av öl, både internationella favoriter som Chimay och Innis & Gunn, men även närproducerad öl från bland annat Skebo Bruksbryggeri. Här njuter man av en fantastisk utsikt över farleden och alla båtar som passerar. För dig som kommer båtvägen har krogen en egen gästbrygga.

Adress: Ekhagavägen, Skeppsdal, Åkersberga.
Öppettider:
Måndagar: Stängt
Tisdag-Söndag-11:00-23:00

Skrivet av David Ask 7 juli, 2015

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!