Sverigepremiär för Chimay Blå på fat

​Snart kan vi i Sverige njuta av det mytomspunna trappistbryggeriets ikonöl Chimay Blå på fat. Ett begränsat antal fat av det ikoniska ölet lanseras och vi firar släppet med ett Chimaymingel på Akkurat onsdagen den 23 september. Vi är även glada att meddela att samtliga Bishops Arms i Sverige kommer koppla på faten samma vecka.

Under eventet på Akkurat kommer det förutom Chimay Blå även finnas möjlighet att prova samtliga öl från Chimay på fat, flera äldre årgångar av Chimay Blå på flaska samt de fantastiskt goda Chimayostarna. Helt enkelt ett måste för alla trappistölsfantaster! Mer information om minglet hittar du här.

För dig som inte kan komma till premiärminglet kommer det finnas möjlighet att prova Chimay Blå på fat på The Bishops Arms, Stockholm Beer & Whisky Festival och Pressklubben redan samma vecka.

bishop_start

The Bishops Arms

Bryggeriet Chimay är världens ledande trappistöl som ständigt tilldelas utmärkelser för sin unika karaktär, elegans och smakperfektion. Ölet bryggs enligt anrika traditioner av trappistmunkar i klostret sedan 1862. Chimay Blå är en av få ölsorter som fått maximala 100 poäng av 100 möjliga på amerikanska ölsajten Ratebeer.

467120_366197253424829_1944640436_o

Akkurat

Chimay Blå glas

Chimay Blå

Skrivet av David Ask 16 september, 2015

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!