Tävla om ditt livs största ölupplevelse

Är du en ölentusiast som vill bygga vidare på ditt stora intresse? Då är det här en möjlighet du inte får missa! Nu har du nämligen chansen att åka till Belgien och besöka trappistölsproducenten Chimay. Ansökningsförfarandet hittar du längre ned i denna artikel. Lycka till!

Resan innebär tre dagar i Belgien med ett VIP-besök på Chimay där du får uppleva öl på ett sätt du aldrig tidigare gjort. Du kommer dessutom att få vara med på en unik ost- och ölprovning där du får testa smått fantastiska kombinationer.

Resan arrangeras av Chimay i samarbete med tidningen Allt om Whisky & Öl. Du som åker ska ha ett ölintresse utöver det vanliga, en vilja att lära dig ännu mer om det och självklart älska nya upplevelser. Du trivs med att vara med människor, är social och vill kanske till och med lära dig hur man håller ölprovningar.

Två lyckliga stipendiater kommer väljas ut för att få följa med på denna unika resa.

Så här går det till:

Fundera på varför just du är värd detta stipendium. Skriv en motivering på max 200 ord och skicka den till chimaystipendie@alltomwhisky.se

Förutom motiveringen behöver du ta med ditt namn, adress, telefonnummer och e-post. Skriv också vad som fått just dig så intresserad av öl och vilka tre öl som är dina favoriter. Skriven även vilken Chimay du helst dricker och gärna till vad. Bifoga en bild på dig, gärna högupplöst.

Maila din motivering senast fredagen den 9 okt 2015. Resan kommer ske under november 2015.

Lycka till!

Skrivet av strateg 10 augusti, 2015

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!