Vinn biljetter till Stockholm Beer & Whisky Festival

Snart är det dags för höstens höjdpunkt för alla ölfantaster – Stockholm Beer & Whisky Festival. Ölkollen kommer självklart finnas på plats och vi vill gärna träffa er ölvänner på mässan. Därför drar vi nu igång en tävling där du har chansen att vinna entrébiljetter för dig och en kompis till valfri mässdag.

För 24:e året i rad anordnas Stockholm Beer & Whisky Festival på Nackastrandsmässan. Mässan är en av världens största i sitt slag och ett riktigt mecka för dig som älskar kornmaltsdrycker. Här hittar du ett otroligt brett utbud av öl från världens alla hörn och har även chansen att träffa många av bryggarna bakom ölen.

Nu har du chansen att tävla om biljetter till mässan. I vinstpotten ligger ett paket med 2 biljetter till valfri dag på mässan (24, 25, 26 september eller 1, 2, 3 oktober). För att delta i tävlingen skickar du ett mail till info@olkollen.se och motiverar varför just du vill besöka mässan. Glöm inte att ange dina kontaktuppgifter.

Tävlingen avslutas den 10 september och vinnaren presenteras på Ölkollens Facebook.

Lycka till!

SBWF

Stockholm Beer & Whisky Festival 2014

Bild SBWF 2

Källa: Stockholm Öl & Vin AB. Foto: Örs Gubas.

Tävlingsvillkor

Tävlingen pågår mellan 26/8-10/9.

Den bästa motiveringen vinner ett paket med två biljetter till valfri mässdag på Stockholm Beer & Whisky Festival 2015.

Vinnarna kontaktas via mail och presenteras på vår Facebooksida. Samtliga priser skickas efter tävlingsperioden. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Priset kan ej lösas in mot kontanter.

Vinnande bidrag utses av en jury på Ölkollen och juryns beslut kan ej överklagas. Alla deltagare i tävlingen måste vara över 25 år fyllda. Vi kommer löpande att skicka Ölkollens nyhetsbrev till deltagarna i tävlingen. Ni kan när som helst avsluta denna prenumeration.

Skrivet av David Ask 27 maj, 2015

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!