Dags för musiktävlingen Utmaningen

Fredagen den 16 oktober drar Roslagens största musiktävling ”Utmaningen” igång på Teatern i centrala Norrtälje. Tävlingen startades 2008 och har under åren växt till en storskalig produktion som lockar artister inom en rad olika genrer och stilar.

Under fyra kvällar med start nu på fredag får tolv band chansen att framträda i musiktävlingen. Varje artist får 20 minuters speltid att framföra sitt egna material, med ett undantag – och det är där själva utmaningen kommer in. Under varje omgång måste artisten nämligen framföra en låt av en känd artist, i år är det Timbuktu som gäller. Deltagarna tillåts vara kreativa när det gäller arrangemanget av låten vilket öppnar upp för en del spännande tolkningar.

För dig som har vägarna förbi Norrtälje är ”Utmaningen” en härlig musikfest där du har möjlighet att lyssna på nya artister och njuta av god öl från skotska Innis & Gunn.

Plats: Teatern, Örströms Gränd Norrtälje
Tid: Från klockan 22:00

Datum och artister:
Deltävling 1: 16/10
UppsÂt
Sahira
The Drop Theory

Deltävling 2: 23/10
Bröderna Kindberg
Mr Random
Synchrony

Deltävling 3: 30/10
Ganzsmoke
Maad Phonic
Savant Garden

Deltävling 4: 6/11
Rum Diet
Back To Mono
Toxicamel

Skrivet av David Ask 1 oktober, 2015

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!