Vinn biljetter till Örebro Öl & Whisky Festival

Den 27-28 november är det dags för nionde upplagan av Örebro Öl & Whisky Festival och Ölkollen kommer självklart finnas på plats. Vi vill självklart träffa er ölvänner på mässan och drar nu igång en tävling där du har chansen att vinna entrébiljetter för dig och en kompis. 2-3:e pris är sex stycken snygga Innis & Gunn-glas.

Mässan lockar årligen drygt 7000 besökare som alla är sugna på att lära sig mer och prova spännande drycker. Här finns även möjlighet att delta i seminarier och specialprovningar.

Nu har du chansen att tävla om biljetter till mässan. I vinstpotten ligger ett paket med 2 biljetter till valfri dag (27 eller 28 november). För att delta i tävlingen skickar du ett mail till info@olkollen.se och motiverar varför just du vill besöka mässan. Glöm inte att ange dina kontaktuppgifter.

Tävlingen avslutas den 19 november och vinnaren presenteras på Ölkollens Facebook.

Lycka till!

Tävlingsvillkor

Tävlingen pågår mellan 6-19/11.

Den bästa motiveringen vinner ett paket med två biljetter till valfri mässdag på Örebro Öl & Whisky Festival 2015.

Andra- och tredjepristagaren får 6 stycken exklusiva Innis & Gunn-glas.

Vinnarna kontaktas via mail och presenteras på vår Facebooksida. Samtliga priser skickas efter tävlingsperioden. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Priset kan ej lösas in mot kontanter.

Vinnande bidrag utses av en jury på Ölkollen och juryns beslut kan ej överklagas. Alla deltagare i tävlingen måste vara över 25 år fyllda. Vi kommer löpande att skicka Ölkollens nyhetsbrev till deltagarna i tävlingen. Ni kan när som helst avsluta denna prenumeration.

Skrivet av David Ask 4 november, 2015

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!