Vinn en prenumeration av Whisky & Bourbon

Nu har du chansen att vinna en av två helårsprenumerationer av tidningen Whisky & Bourbon som kommer ut med fyra fullmatade nummer om året. 3-5:e pris är sex stycken snygga Innis & Gunn-glas.

Whisky & Bourbon är ett helsvenskt whiskymagsin som även skriver en hel del om öl. Här hittar man artiklar, reportage och provningar från skribenter som Michel Jamais, Anders Görling, Henrik Aflodal, Alf Tumble, Richard Patterson, Anna Henning-Moberg och många andra kända namn. I tidningen kommer det även inbjudningar till exklusiva whisky/bourbon-, cigarr- öl- och whisky- och ölresor.

För att ha chansen att vinna en av prenumerationerna tävlar du så här: Skriv en kommentar på Ölkollens Facebook eller skicka ett mail till info@olkollen.se och motivera varför just du vill vinna prenumerationen. Glöm inte att ange dina kontaktuppgifter. Tävlingen avslutas den 11 januari och vinnaren presenteras på Ölkollens Facebook.

Tävlingsvillkor

Tävlingen pågår mellan 28/12 2015-11/1 2016.

De två bästa motiveringarna vinner en varsin helårsprenumeration av tidningen Whisky & Bourbon.

3-5:e pris är sex snygga Innis & Gunn-glas.

Vinnarna kontaktas via mail och presenteras på vår Facebooksida. Samtliga priser skickas efter tävlingsperioden. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Priset kan ej lösas in mot kontanter.

Vinnande bidrag utses av en jury på Ölkollen och juryns beslut kan ej överklagas. Alla deltagare i tävlingen måste vara över 25 år fyllda. Vi kommer löpande att skicka Ölkollens nyhetsbrev till deltagarna i tävlingen. Ni kan när som helst avsluta denna prenumeration.

Skrivet av David Ask 20 december, 2015

Har du fyllt 25?

Olkollen.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället

X

Få bättre ölkoll och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!